Lanserer «junkfri dag»!

{mosimage}

Torsdag 8. november blir dagen du ikke viser deg med junkmat i byens gater. Da lanserer Zenzi "junkfri dag", åpner sitt 6. utsalgssted i Studenterlunden og byr på spennende smaksprøver.

– I stedet for å lese om politikernes og helsevesenets bekymringer om overvekt og livsstilssykdommer tar vi affære. Vi håper en junkfri dag kan påvirke Oslos borgere til å vurdere enda nøyere hva de putter i seg, sier daglig leder i Zenzi, Ola Bye.

Junkfri dag markeres med underholdning, intervjuer, profilerte gjester og konkurranser i Studenterlunden. Samtidig presenterer selskapet sitt nye navn og ny profil – Zenzi.

Godt, ferskt, raskt og sunt
Zenzi gjør gourmetmat tilgjengelig for folk flest. Det er to profilerte kokker som er gründerne, Rune Pal og Øystein Reinsborg. De har begge fartstid fra noen av Oslos beste restauranter, og serverer nå restaurantmat som fastfood – eller ”gourmet i farta”. Norske og økologiske råvarer brukes der det er mulig, og alt er uten tilsetningsstoffer, hvitt sukker og transfett.

Et byfenomen
Statistikk fra SSBs forbrukerundersøkelse viser at Oslos befolkning spiser mest frukt og grønt og minst sukker i landet. Matvarekjeder melder om en formidabel vekst i salget av økologiske varer, og aller mest i Oslo. Sunnhet kommer faktisk først til byen. Derfor er også Zenzi et byfenomen.

Konseptet er helt i tråd med Regjeringens nye ”Handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen (2007-2011)” , som skal ”bidra til å gjøre det enklere å velge sunt”. 

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.