Nå er «jaget» igang igjen

Radio-realityen JAGET er tilbake i Norge. I to uker skal Oslos befolkning jakte på en person med skjult identitet.  Den JAGEDE kan skjule seg hvor som helst. Den som løser ledetråden og finner den JAGEDE, vinner pengepremien. JAGET har tidligere skapt kaotiske tilstander i byen når folk går mann av huse for å fange den JAGEDE.


I dag starter verdens trolig mest utbredte reality-konsept for femte gang i Oslo. Da går startskuddet for JAGET. I hele to uker vil en person med hemmelig identitet være på rømmen i Oslos gater. Det er opp til byens innbyggere å fange den JAGEDE og innkassere pengepremien. Publikum får hele tiden ledetråder på Radio 1. Alt man må gjøre er å se den JAGEDE inn i øynene og spørre ”Er du JAGET av Radio 1?” Men først må man løse ledetråden og finne han.

 

Unikt konsept

JAGET er et unikt konsept i verdenssammenheng. Det har gått på radiostasjoner i Australia, Storbritannia, Irland, Sverige, Finland, Danmark, Sør-Afrika og USA.  Men ingen har tatt det så langt som Norge. Her løper konseptet nå for femte år på rad. 4, 5 millioner kroner er til sammen delt ut i Norge. JAGET går av stabelen samtidig i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen.

 

JAGET-konseptet engasjerer folk enormt, og har utviklet seg til å bli en skikkelig snakkis. Mange tar seg fri fra jobben for vie all sin tid til å finne den JAGEDE, og møtes på internett for å utveksle tips og erfaringer. Entusiaster organiserer også jaktlag hvor jegerne koordinerer jakten via SMS og MMS. JAGET har ved flere anledninger skapt kaotiske tilstander.

 

– Vanvittig rush!

Steinar Tyssedal og Tommy Brakstad har begge vært JAGET. Steinar tilbrakte to uker på rømmen i Oslo. Begge opplevde det som en vanvittig opplevelse. – Det var et sinnsykt rush. Det er klart man utvikler en viss paranoia etter to uker på rømmen. Da jeg skulle vende tilbake til hverdagen opplevde jeg at jeg fremdeles var i helspenn og så meg over skulderen, sier Steinar Tyssedal. Tommy er enig. – Man lever under et konstant press. Det er to hele uker hvor du lever et liv baser på løgn og hemmeligheter. Utrolig slitsomt, men utrolig morsomt, sier Tommy Brakstad

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.