Ikke ekstremvarme i Oslo i juli

Spillselskapet Unibet har satt odds på sommerværet. De tror ikke makstemperaturen for Oslo vil overstige 34,9 grader i juli. Skulle temperaturen stige over 35 grader, får du åtte ganger innsatsen tilbake. – Vi tror det blir en moderat varm sommer i Oslo, sier Markedsdirektør Kjell Hanssen.

– Vi tror maksimaltemperaturen på Blindern i Oslo kommer til å ligge mellom 30 og 34,9 grader i juli, og har derfor satt oddsen til 2,50 for dette. Det er heller ikke usannsynlig at det blir enda kaldere, så vi har vurdert det dit hen at det er odds på 2,75 for at gradestokken stopper mellom 27 og 29,9 grader, sier Markedsdirektør for Unibet Norge, Kjell Hansen. Skulle spillselskapet ha tatt helt feil i sine beregninger og temperaturen krype over 35 grader, kan du altså, med 8,00 i odds, innkassere åtte ganger innsatsen. Oddsen for at det blir en kald fellesferie i Oslo med maksimaltemperatur under 27 grader, er på 4, 00.

 

Sammenlignet med andre store byer i landet ligger hovedstaden, i følge nettspillselskapet, likevel an til å få høyest temperatur i løpet av juli. Med odds på 1,25 ligger hovedstaden et godt stykke foran Bergen, som er nummer to på listen med odds på 5,00. Nederst på lisen ligger Tromsø med 8,00 i odds, Kristiansand med 10,00 i odds, og Stavanger med 12,50 i odds. Dette til tross for at Meteorologisk Institutt varsler høyere middeltemperatur på Sørlandet, og innenfor normalen på Østlandet.

 

– Selv om Meteorologisk Institutt spår normal middeltemperatur for Østlandet, tror vi Oslo kommer til å toppe når det gleder maksimaltemperatur i juli. Vi har tidligere sett at temperaturen på Østlandet kan bli svært høy. I fjor var månedstemperaturen høyest i området rundt Oslofjorden, og slik tror vi det kommer til å bli også i år, forsetter Kjell Hansen.

 

Når det gjelder nedbør i fellesferiemåneden, ser oddstabellen ganske annerledes ut. Tromsø ligger i følge Unibet best an til å få lite regn, med odds på 2,50. Bergen har ikke overraskene dårligst sjanse til å få minst nedbør, med odds på 25,00. Oddsen for at det blir minst regn i hovedstaden er på 3,50.

Related posts

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.